Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Stavebný pozemok - 356 m2, Šemša, Košice - okolie

45 990 €
vrátane provízie
Obec: Šemša
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 4 árový pozemok v krásnom prostredí plnom zelene a nádherným výhľadom na okolitý les v obci Šemša

Pozemok je vhodný na výstavbu rodinného domu. Keďže sa pozemok nachádza v chatovej oblasti, maximálna zastavanosť je 10 % z rozlohy pozemku. Momentálne sa na pozemku nachádza drevená chata. Zastavaná plocha chatky je 14 m2 s dostatkom úložného priestoru. Chata je napojená na elektrinu a na oplotenom pozemku je studňa (18m). Taktiež je možnosť pripojenia plynu. 

Na peknom, mierne svahovitom a hlavne slnečnom pozemku sa nachádzajú aj ovocné stromy, kríky a pestujú sa plodiny. Za domom sa nachádza les. 

K pozemku vedie spevnená cesta.

Táto nehnuteľnosť je ideálna pre ľudí, ktorí hľadajú menší pozemok za účelom výstavby rodinného domu.

Cena tejto nehnuteľnosti je 45 990 eur vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
356 m2
Plocha pozemku:
356 m2
Zastavaná plocha:
14 m2
El. napätie:
230V
Voda:
studňa
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
nie
Plyn:
nie

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA