Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

VAŠA REALITNÁ KANCELÁRIA

Dôvera, spoľahlivosť, empatia

Ochrana osobných údajov

Spracúvanie Cookies

S prihliadnutím na skutočnosť, že máte záujem navštíviť a/alebo zotrvať na našej webovej stránke – www.tobireal.sk (ďalej ako „web“), resp. využiť naše služby prostredníctvom tejto webovej stránky, vzťahujú sa tieto podmienky spracúvania osobných údajov v primeranom rozsahu aj na Vás.

Predmetom úpravy týchto podmienok spracúvania osobných údajov (ďalej ako „podmienky“) je oboznámenie Vás ako návštevníka webu a dotknutej osoby predovšetkým o tom:

  • na aké účely spracúvame Vaše osobné údaje,
  • komu ich môžeme poskytnúť,

kde a ako nás môžete kontaktovať v prípade, že máte otázku týkajúcu sa spracúvania Vašich osobných údajov.

V prípade ak nás sledujete na našich sociálnych sieťach, informácie o spracúvaní Vašich osobných údajov nájdete tu.

1. Informácia o Prevádzkovateľovi

Prevádzkovateľom je TOBI Real Košice s.r.o. so sídlom Námestie osloboditeľov 3B, IČO 50 451 766. Prevádzkovateľ je obchodnou spoločnosťou založenou podľa slovenského práva vykonávajúca podnikateľskú činnosť, ktorou je sprostredkovanie predaja, prenájmu a kúpy nehnuteľností.

V prípade akýchkoľvek otázok súvisiacich so spracúvaním svojich osobných údajov nás môžete kontaktovať na adrese Námestie osloboditeľov 3B, Košice – mestská časť Juh 040 01, prípadne emailom na e: info@tobireal.sk alebo telefonicky na telefónnom čísle: 0915 962 655.

2. Všeobecne o cookies a reklamných identifikátoroch

Našim cieľom je informovať Vás akým spôsobom spracúvame Vaše osobné údaje v dôsledku návštevy a/alebo využitia nášho webu nami ako prevádzkovateľom a v súvislosti s ním, a to v zmysle Nariadenia Európskeho parlamentu a rady č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V tejto súvislosti si Vás v súlade s § 109 ods. 8 zákona NRSR č. 452/2021 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov  dovoľujeme informovať o používaní a zdieľaní informácii, týkajúcich sa Vašej aktivity na našom webe. Cieľom tohto oznámenia je Vás podrobne oboznámiť s Vašimi právami a možnosťami, predovšetkým možnosťou nastavenia zmeny svojho internetového prehliadača a mobilného zariadenia pre prípad, že s daným spôsobom použitia cookies a reklamných identifikátorov z našej strany nesúhlasíte.

Reklamné identifikátory slúžia na identifikáciu mobilného zariadenia alebo internetového prehliadača, ktorý aktuálne používate. Využívajú ich reklamné platformy na to, aby bolo možné spojiť Vašu aktivitu na webe a mobilných zariadeniach, a aby Vám následne bola na základe tejto aktivity zobrazovaná vhodná marketingová komunikácia.

Náš web využíva cookies, malé textové súbory, ktoré obsahujú určité množstvo informácií, ktoré sa pri návšteve webu stiahnu do počítača návštevníka (alebo mobilu alebo iného zariadenia), v ktorom si prezerá náš web. Niektoré sú nevyhnutné pre správne fungovanie webu, iné môžeme používať len s Vaším súhlasom. Udelením Vášho súhlasu na ich používanie nám umožníte neustále zlepšovať poskytovanie našich služieb. Všeobecný pojem cookies označuje aj ostatné úložiská na strane Vášho internetového prehliadača, napríklad: localStorage, sessionStorage, cookies. Cookies sa zvyčajne ukladajú vo forme súborov do Vášho internetového prehliadača, obvykle obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú a dátum svojho vzniku. Pri Vašej ďalšej návšteve webovej stránky webový prehliadač znovu načíta cookies a tieto informácie odošle späť webovej stránke, ktorá pôvodne cookies vytvorila.

Umožnenie používania cookies či reklamných identifikátorov nevedie automaticky k spojeniu s identitou  konkrétnej fyzickej alebo právnickej osoby. Udelením súhlasu na ich používanie, poskytujete iba súhlas na ukladanie a využívanie informácií uložených vo Vašom zariadení, pričom nedochádza automaticky k spájaniu alebo určeniu Vašej identity. Predpokladom prípadného spojenia Vašej identity je udelenie marketingového súhlasu prevádzkovateľovi na účely informovania Vás o jeho produktoch a službách. K takémuto spracúvaniu osobných údajov zo strany prevádzkovateľa môže dôjsť iba vtedy, ak prevádzkovateľovi vznikne právo na spracúvanie takýchto osobných údajov, či už na základe súhlasu alebo oprávneného záujmu. Zisti viac.

3. Druhy cookies a reklamných identifikátorov a ich používanie podľa ich funkcií

Nevyhnutné cookies

Tieto cookies náš web spracúva automaticky a to aj bez Vášho výslovného súhlasu. Ich úlohou je výlučne technické zabezpečenie riadnej funkcionality nášho webu. Bez týchto cookies by nebolo možné zabezpečiť základné funkcie webu ako napríklad navigácia stránky a prístup k jej chráneným oblastiam.

Funkčné cookies

Tieto cookies predstavujú voliteľné cookies a slúžia na vylepšenie užívateľského prostredia a pohodlné užívanie nášho webu. Ak nám ich umožníte používať, umožníte nášmu webu, aby si zapamätal informácie, ktoré majú vplyv na jeho vzhľad alebo správanie. Sú to napríklad  informácie o preferovanom jazyku alebo regióne, v ktorom sa nachádzate. Neumožnenie užívania týchto cookies môže viesť k obmedzeniu niektorej z funkcionalít  webu, ktorá je na ich základe možná a vhodná. Samozrejme, náš web viete používať aj bez udelenia súhlasu na používanie týchto cookies, avšak nebude možné užívať všetky jej možné funkcionality. 

Využívaný nástroj: hotjar,gtag

Sledovacie a výkonnostné cookies

Tieto súbory cookie sa používajú na zhromažďovanie informácií na analýzu prenosu na našom webe a toho, ako používate náš web. Tieto súbory cookie môžu napríklad sledovať napríklad to, koľko času strávite na webových stránkach alebo navštívených stránkach, čo nám pomáha pochopiť, ako môžeme pre vás vylepšiť náš web. Informácie zhromaždené prostredníctvom týchto súborov cookie na sledovanie a výkonnosť neidentifikujú žiadneho jednotlivého návštevníka.

Marketingové cookies

Tieto cookies predstavujú voliteľné cookies a umožňujú prevádzkovateľovi webu analyzovať Vaše správanie sa na webe a na základe takto získaných údajov zabezpečiť vytvorenie vhodnej ponuky našich služieb Vám, nášmu návštevníkovi webu. Umožnením ich používania nám umožňujete prispôsobiť nami tvorený marketingový obsah pre Vás tak, aby zodpovedal Vašim preferenciám. Umožnenie ich užívania súčasne vedie k tomu, že sa Vám nebude zobrazovať obsah, resp. naša ponuka, o ktorú nemáte záujem. Takto Vami prispôsobený obsah môže byť na základe informácií získaných vyššie uvedeným spôsobom zobrazený na webe alebo na platformách tretích strán.

Marketingové cookies – prenos dát mimo EU

Tieto cookies predstavujú voliteľné cookies, pričom základná charakteristika je obsiahnutá v časti „Marketingové cookies“ Cookies popísané v tejto kategórii sú tiež spravované spoločnosťami, ktoré spracúvajú dáta v USA, prípadne mimo Európskej únie (napríklad Google LLC). Udelením súhlasu súčasne udeľujete aj na prenos týchto údajov do USA, resp. aj do inej krajiny nachádzajúcej sa mimo Európskej únie, všetko v rámci pôvodného účelu spracúvania získaných osobných údajov. Ochrana osobných údajov mimo pôsobnosti Nariadenia nezaručuje rovnaký stupeň ochrany vo všetkých oblastiach. Predovšetkým v USA je možné predpokladať, že k takto získaným osobným údajom budú mať prístup agentúry vlády USA. V tejto súvislosti nie je možné vylúčiť situáciu, že ochrana Vašich práv v súvislosti so spracúvaním osobných údajov bude poskytnutá, resp. zabezpečená v rovnakom rozsahu, v akom to garantuje Nariadenie.

4. Nastavenie cookies v internetovom prehliadači

Nastavenie umožnenia používania cookies je plne v možnostiach ktoréhokoľvek návštevníka webu, pretože webové prehliadače (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Edge a pod.) podporujú správu cookies. V rámci nastavení webového prehliadača môže návštevník jednotlivé cookies ručne vymazať, blokovať alebo úplne zakázať ich použitie, prípadne ich blokovať alebo povoliť len pre jednotlivé webové stránky.

Umožnenie používania cookies je teda na Vašom rozhodnutí. V prípade znemožnenia používania cookies však prevádzkovateľ webu nebude vedieť zaručiť komfortné užívanie webu zo strany návštevníka webu. Neumožnenie používania reklamných identifikátorov nevedie k ovplyvneniu funkčnosti mobilných aplikácii ani webových stránok. Po ich vypnutí sa Vám bude marketingová komunikácia ďalej zobrazovať, ale nebude prispôsobená Vašim záujmom či potrebám, teda nebude pre Vás relevantná.

Inštrukcie na správu cookies nájdete vo voľbe „ pomoc“ každého internetového prehliadača. Ak na prehliadanie webu používate rozličné zariadenia na (napr. notebook, počítač, smartphone, tablet), odporúčame každý prehliadač na každom zariadení prispôsobiť Vašim cookies preferenciám.

Návod pre  blokovanie a vymazanie cookies z najčastejšie používaných internetových prehliadačov

Mozilla: správa súborov Cookies
Chrome: správa súborov Cookies
Explorer: správa súborov Cookies
Opera: správa súborov Cookies
Safari: správa súborov Cookies
Edge: správa súborov Cookies

V prípade prístupu na web z mobilného zariadenia, je v týchto mobilných zariadeniach automaticky nastavená funckia na povolenie využívania reklamného identifikátora. Toto nastavenie môžete zmeniť v nastaveniach mobilného zariadenia.

Návod na spravovanie nastavenia reklamných identifikátorov v mobilnom zariadení

ANROID: správa súborov Cookies
iOS: správa súborov Cookies

Zoznam nástrojov, ktoré pracujú s cookies:

Hotjar:

Tento nástroj používame na našom webe z dôvodu, aby sme lepšie pochopili potreby Vás, našich návštevníkov a optimalizovali, resp. zlepšili Vašu užívateľskú skúsenosť s nimi. Hotjar pomáha lepšie porozumieť správaniu návštevníka webu (napr. koľko času strávi na našom webe , na ktoré odkazy klikol, čo sa mu páči a čo nie). Nám ako prevádzkovateľovi webu to reálne umožňuje zlepšovať, vďaka spätnej väzbe od návštevníkov webu, naše služby. Hotjar používa súbory cookies a iné technológie (samozrejme po udelení súhlasu) ako napr. IP adresa zariadenia, veľkosť obrazovky zariadenia, typ zariadenia (jedinečný identifikátor zariadenia), informácie o používanom prehliadači, geografická poloha (len krajina) a preferovaný jazyk používaný na zobrazenie nášho webu

Google analytics:

Tento nástroj používa cookies, aby pomohli nášmu webu analyzovať, ako ho ako návštevníci používate. Takto získané Informácie sú zvyčajne prenášané a uložené na serveroch v USA. Získané informácie sa aplikujú na posúdenie Vášho používania webu, zostavenie prehľadov o aktivite na webe a poskytovaní ďalších služieb týkajúcich sa aktivity na webe  a používania internetu. Na používanie tohto nástroja nám musíte udeliť súhlas.

Google tag:

Tento nástroj rovnako slúži na tzv. webovú analytiku a meranie aktivít Vás, návštevníkov na našom webe. Deje sa na základe pridávania časti kódu do samotného webu. Takto pridávané sledovacie kódy môžu zahŕňať aj analytické nástroje ako Google analytics. Tento nástroj funguje na princípe kontajnera, ktorý umožňuje pridávať, aktualizovať alebo odstraňovať sledovacie kódy bez potreby ručného upravovania kódu na našom webe. Tento nástroj nám pomáha efektívnejšie riadiť a monitorovať návštevnosť a správanie sa návštevníkov na našom webe.

V prípade všetkých uvedených nástrojov môže dôjsť k prenosu a spracúvaniu dát mimo Európskej únie, napr. v USA.

Ak Vás zaujíma, akým spôsobom používajú cookies tretie strany, máte možnosť sa oboznámiť s ich zásadami ochrany súkromia, resp. používania cookies na ich domovských webových stránkach, napr.:

Facebook: správa súborov Cookies
Google: správa súborov Cookies
Youtube: správa súborov Cookies
Linkedin: správa súborov Cookies
Instagram: správa súborov Cookies

5. Aké sú Vaše práva v súvislosti so spracúvaním osobných údajov?

  1. V súvislosti so spracúvaním Vašich osobných údajov máte právo podať sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava, Slovenská republika.
  2. Keďže Vaše osobné údaje v zmysle týchto podmienok spracúvame na základe Vami udeleného súhlasu, máte právo tento súhlas kedykoľvek odvolať. Odvolanie súhlasu však nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.
  3. Ako dotknutá osoba máte právo na prístup k svojim osobným údajom.
  4. V prípade naplnenia podmienok definovaných Nariadením nás môžete požiadať o výpis svojich osobných údajov, ktoré o Vás spracúvame.
  5. Ak máte otázku týkajúcu sa spracúvania Vašich osobných údajov, neváhajte nás prosím, kontaktovať na adrese Námestie osloboditeľov 3B, prípadne emailom na e: info@tobireal.sk alebo telefonicky na telefónnom čísle: 0915 962 655.
  6. Máte právo na to, aby sme Vám ako prevádzkovateľ bez zbytočného odkladu oznámili porušenie ochrany osobných údajov, ak takéto porušenie ochrany osobných údajov môže viesť k vysokému riziku pre Vaše práva.

V Košiciach, dňa 15.2.2024
TOBI Real Košice s.r.o.

 

Podmienky ochrany osobných údajov - NEWSLETTER

V súvislosti s odberom newslettrov od spoločnosti TOBI Real Košice s.r.o. so sídlom Námestie osloboditeľov 3B, IČO 50 451 766, táto ako prevádzkovateľ spracúva niektoré Vaše osobné údaje. V zmysle Nariadenia Európskeho parlamentu a rady č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) je našim cieľom informovať Vás v zmysle Nariadenia.

Prostredníctvom newslettra máme záujem Vás informovať o najnovšej ponuke a aktuálnej činnosti našej realitnej kancelárie (prevádzkovateľa). Newsletter Vám bude doručovaný spravidla raz za mesiac.

Predmetom úpravy týchto podmienok ochrany osobných údajov (ďalej ako „podmienky“) je oboznámenie Vás ako dotknutej osoby predovšetkým o tom:

  • na aké účely spracúvame Vaše osobné údaje,
  • komu ich môžeme poskytnúť,
  • aké sú Vaše práva,
  • kde a ako nás môžete kontaktovať v prípade, že máte otázku týkajúcu sa spracúvania Vašich osobných údajov.

Prevádzkovateľom je TOBI Real Košice s.r.o. so sídlom Námestie osloboditeľov 3B, IČO 50 451 766, ktorý je obchodnou spoločnosťou založenou podľa slovenského práva vykonávajúcou realitnú činnosť a to aj prostredníctvom webu: www.tobireal.sk.

V prípade akýchkoľvek otázok súvisiacich so spracúvaním svojich osobných údajov nás môžete kontaktovať na adrese TOBI Real Košice s.r.o. so sídlom Námestie osloboditeľov 3B, IČO 50 451 766, prípadne emailom na e: info@tobireal.sk alebo telefonicky na telefónnom čísle: 0915 962 655.

Ako prevádzkovateľ spracúvame len tie osobné údaje, ktoré sú nevyhnutné na dosiahnutie konkrétneho účelu spracúvania. Osobné údaje sú spracúvané vždy na vopred vymedzený a legitímny účel, pričom bez ich spracúvania by tento účel nebolo možné dosiahnuť. Z uvedeného vyplýva, že ak by ste nám požadované osobné údaje neumožnili spracúvať, nemohli by sme Vám newsletter zasielať.

Ako prevádzkovateľ v súvislosti so zasielaním newslettra spracúvame bežné osobné údaje v rozsahu: emailová adresa, ak je vyvoditeľné – meno, priezvisko a pohlavie. Ako prevádzkovateľ nespracúvame osobitné kategórie osobných údajov. 

Ako prevádzkovateľ nevykonávame prenos Vašich osobných údajov do tretích krajín a Vaše  osobné údaje nebudú použité pri automatizovanom rozhodovaní

Vaše osobné údaje budeme zdieľať s tretími osobami, ktoré nám poskytujú služby (napr. marketingové spoločnosti a dodávatelia webového rozhrania, spoločnosť zabezpečujúca správu a rozosielanie newslettrov). Rovnako budú Vaše osobné údaje v zákonnom rozsahu poskytované iným subjektom, pri ktorých nám táto povinnosť vyplýva z platnej právnej úpravy. V takýchto prípadoch môžu tieto tretie osoby používať Vaše osobné údaje len na účely opísané vyššie a iba v súlade s našimi preukázateľnými pokynmi a platnou právnou úpravou.

Tieto podmienky sa vzťahujú na odoberateľov newslettra, ktorí sami aktívne požiadali o jeho zasielanie zo strany prevádzkovateľa (teda na jeho zasielanie udelili súhlas) alebo ktorým bol zo strany prevádzkovateľa zaslaný bez predošlej požiadavky z ich strany, pretože na tom má prevádzkovateľ oprávnený záujem z dôvodu predchádzajúceho kontaktu či spolupráce s dotknutou osobou.

ZASIELANIE NEWSLETTRA NA ZÁKLADE SÚHLASU

  1. Vaše osobné údaje spracúvame na základe toho, že ste s tým vyjadrili súhlas (právny základ). Ak ste sami požiadali o zasielanie newslettra, potvrdili ste vedomosť a súhlas s týmito podmienkami.
  2. Vami udelený súhlas je možné kedykoľvek odvolať a to aj bez uvedenia dôvodu. Môžete tak urobiť kedykoľvek odhlásením sa z odberu newlettra. Túto možnosť Vám poskytujeme v každom jednom newslettri, ktorý sme Vám zaslali alebo zašleme.
  3. Doba uchovávania je daná dobou, po ktorú budete prihlásený na odber newslettra. Uvedenú dobu je možné skrátiť odvolaním Vášho súhlasu (viď vyššie). V prípade spracúvania osobných údajov na základe Vášho súhlasu budú tieto zlikvidované do 6 mesiacov od uplynutia odsúhlasenej doby, resp.do 7 dní po dni, v ktorom ste Váš súhlas odvolali.

ZASIELANIE NEWSLETTRA NA ZÁKLADE OPRÁVNENÉHO ZÁUJMU

  1. Vaše osobné údaje spracúvame na základe nášho oprávneného záujmu (právny základ). O zasielanie newslettra ste nás síce výslovne nepožiadali, ale disponujeme Vašou emailovou adresou, pretože ste s nami boli v kontakte a poskytovali sme Vám služby alebo informácie v nedávnej minulosti a sme toho názoru, že by Vás informácie uvedené v newslettri mohli zaujať.
  2. Doba uchovávania v prípade zasielania newslettrov na základe nášho oprávneného záujmu uplynie vznesením námietky spracúvania Vašich osobných údajov takýmto spôsobom alebo uplynutím jedného roka potom, čo sme prestali zasielať newslettre. Namietať spracúvanie Vašich osobných údajov môžete urobiť kedykoľvek aj odhlásením sa z odberu newlettra. Túto možnosť vám poskytujeme  v každom jednom newslettri, ktorý sme Vám zaslali alebo zašleme. V prípade spracúvania osobných údajov vyššie uvedeným spôsobom budú Vaše osobné údaje zlikvidované do 6 mesiacov od uplynutia jedného roka potom, čo sme prestali zasielať newslettre, resp. po dni, v ktorom ste namietali spracúvanie Vašich osobných údajov v zmysle týchto podmienok.

AKÉ SÚ VAŠE PRÁVA?

  1. V súvislosti so spracúvaním Vašich osobných údajov máte právo podať sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava, Slovenská republika.
  2. Máte právo na opravu nesprávnych osobných údajov, ktoré sa Vás týkajú, alebo na doplnenie neúplných osobných údajov. Ak zistíte, že o Vás spracúvame nesprávne alebo neúplné údaje, neváhajte nás, prosím, kontaktovať na adrese TOBI Real Košice s.r.o. so sídlom Námestie osloboditeľov 3B, IČO 50 451 766, prípadne emailom na e: info@tobireal.sk alebo telefonicky na telefónnom čísle: 0915 962 655.
  3. Ak spracúvame Vaše osobné údaje na základe Vami udeleného súhlasu, máte právo tento súhlas kedykoľvek odvolať. Odvolanie súhlasu však nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním. Váš súhlas je možné odvolať spôsobom ako ste nám ho udelili.
  4. Ak spracúvame Vaše osobné údaje na základe nášho oprávneného záujmu, máte právo takúto formu spracúvania Vašich osobných údajov namietať, a to aj bez uvedenia dôvodu. V tomto prípade musíme námietku automaticky akceptovať a prestať spracúvať Vaše osobné údaje na tento účel. Námietku nám môžete poslať akýmkoľvek spôsobom na niektorý kontaktný údaj uvedený v tomto dokumente (rovnako odhlásením sa z odberu newslettra).
  5. Ako dotknutá osoba máte právo na prístup k svojim osobným údajom. V prípade naplnenia podmienok definovaných Nariadením nás môžete požiadať o výpis svojich osobných údajov, ktoré o Vás spracúvame.
  6. Za určitých okolností môžete požiadať o obmedzenie spracúvania, o prenos svojich osobných údajov a taktiež máte právo dosiahnuť vymazanie svojich osobných údajov.
  7. Máte právo na to, aby sme Vám ako prevádzkovateľ bez zbytočného odkladu oznámili porušenie ochrany osobných údajov, ak takéto porušenie ochrany osobných údajov môže viesť k vysokému riziku pre Vaše práva.

V Košiciach, dňa 15.2.2024


TOBI Real Košice s.r.o.

 

 

Podmienky ochrany osobných údajov – SOCIÁLNE SIETE

1. Úvodné informácie

V súvislosti s pôsobením spoločnosti TOBI Real Košice s.r.o. so sídlom Námestie osloboditeľov 3B, IČO 50 451 766 na sociálnych sieťach, táto ako prevádzkovateľ spracúva niektoré Vaše osobné údaje. V zmysle Nariadenia Európskeho parlamentu a rady č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) je našim cieľom informovať Vás v zmysle Nariadenia.

Predmetom úpravy týchto podmienok ochrany osobných údajov (ďalej ako „podmienky“) je oboznámenie Vás ako dotknutej osoby predovšetkým o tom:

  • na aké účely spracúvame Vaše osobné údaje,
  • komu ich môžeme poskytnúť,
  • aké sú Vaše práva,
  • kde a ako nás môžete kontaktovať v prípade, že máte otázku týkajúcu sa spracúvania Vašich osobných údajov.

Prevádzkovateľom je TOBI Real Košice s.r.o. so sídlom Námestie osloboditeľov 3B, IČO 50 451 766, ktorý je obchodnou spoločnosťou založenou podľa slovenského práva vykonávajúcou realitnú činnosť a to aj prostredníctvom webu: www.tobireal.sk.

V prípade akýchkoľvek otázok súvisiacich so spracúvaním svojich osobných údajov nás môžete kontaktovať na adrese TOBI Real Košice s.r.o. so sídlom Námestie osloboditeľov 3B, IČO 50 451 766, prípadne emailom na e: info@tobireal.sk alebo telefonicky na telefónnom čísle: 0915 962 655.

Ako prevádzkovateľ spracúvame len tie osobné údaje, ktoré sú nevyhnutné na dosiahnutie konkrétneho účelu spracúvania. Osobné údaje sú spracúvané vždy na vopred vymedzený a legitímny účel, pričom bez ich spracúvania by tento účel nebolo možné dosiahnuť. Z uvedeného vyplýva, že ak by ste nám požadované osobné údaje neumožnili spracúvať, nemohli by ste naše stránky no sociálnych sieťach navštevovať a využívať. Naša spoločnosť prevádzkuje nasledovné  profilové stránky (ďalej aj ako „Profil“) na sociálnych sieťach:

V súvislosti so skutočnosťou, že pri užívaní sociálnych sietí dochádza k spracúvaniu Vašich osobných údajov aj zo strany konkrétnej sociálnej siete, vystupuje predmetná sociálna sieť ako samostatný prevádzkovateľ, prípadne sprostredkovateľ v zmysle čl. 28. Nariadenia v súvislosti so zabezpečením správy a správneho fungovania konta Prevádzkovateľa na danej sociálnej sieti.

Prevádzkovateľ spracúva Vaše osobné údaje na svojom Profile na sociálnej sieti za účelom informovania návštevníkov týchto stránok na sociálnych sieťach (ďalej aj ako „Návštevník“) o ponukách, službách, akciách, súťažiach, alebo iných marketingových aktivitách a samozrejme aj za účelom komunikácie s Návštevníkmi.

Aj napriek tomu, že vo vyššie uvedených prípadoch dochádza k spracúvaniu Vašich osobných údajov viacerými subjektami (Prevádzkovateľ a daná sociálna sieť), vždy sa snažíme o to, aby predmetné spracúvanie prebiehalo v súlade s platnou právnou úpravou. Sociálne siete Prevádzkovateľovi v určitých prípadoch poskytujú štatistiky, pričom ich rozsah a obsah vie Prevádzkovateľ ovplyvniť v minimálnej miere.

V súvislosti so spracúvaním osobných údajov na sociálnych sieťach si Vás dovoľujeme upozorniť, že aj samotní prevádzkovatelia sociálnych sietí spracúvajú Vaše osobné údaje samostatne vo svojom mene pre vlastné účely. Podmienky tohto spracúvania Vašich osobných údajov nájdete na webe alebo v aplikácii danej sociálnej siete.

2. Aké osobné údaje spracúvame a za akým účelom?

1. Ako prevádzkovateľ vo Vašom prípade nespracúvame osobitné kategórie osobných údajov.   

2. Vaše osobné údaje spracúvame na tzv. oprávnenom záujme, pretože spracúvanie týchto osobných údajov je nevyhnutné na účel oprávnených záujmov Prevádzkovateľa alebo tretej strany okrem prípadov, keď nad týmito záujmami prevažujú záujmy alebo práva dotknutej osoby vyžadujúce si ochranu osobných údajov, najmä ak je dotknutou osobou dieťa (ďalej ako „Oprávnený záujem“).

3. V prípade ak sa zúčastníte akejkoľvek súťaže na našom Profile a ako Prevádzkovateľ sme Vás neoboznámili s osobitnými podmienkami spracúvania osobných údajov v súvislosti s touto súťažou, ako aj v prípade ak ste nám neudelili výslovný súhlas, budú Vaše osobné údaje, ktoré nám v tejto súvislosti poskytnete spracúvané na základe Oprávneného záujmu a použité výlučne za účelom zrealizovania súťaže, vyžrebovania výhercu, oznámenia o výhre, anonymizovaného oznámenia výhercov ako aj zaslanie výhry. Ako Návštevník Profilu práve Vy určuje rozsah a obsah osobných údajov, ktoré sa budú následne spracúvať. Napr. tým, že na našom Profile pridáte komentár, fotografiu, video, užívateľský profil alebo tzv. lajk (ďalej aj ako „Príspevok“). V tejto súvislosti dávame do Vašej pozornosti, že  ak Príspevok bude svojim obsahom porušovať právne predpisy alebo bude nenávistnej/vulgárnej povahy, má ho Prevádzkovateľ právo vymazať. Váš príspevok môžeme zdieľať aj na našom webe, za predpokladu, že ide o funkciu sociálnej siete a komunikujeme s Vami prostredníctvom tejto sociálnej siete.

4. Ak by ste nám zaslali správu, ktorá bude obsahovať osobné údaje (napr. v rámci súkromného četu), spracúva tieto osobné údaje výlučne Prevádzkovateľ, výnimočne ich môžu spracúvať aj naši sprostredkovatelia, samozrejme plne v súlade s príslušnými ustanoveniami Nariadenia. V prípade ak z obsahu Vašej správy vyhodnotíme, že sa jedná o podnet, ktorý má vybaviť náš zmluvný partner, bude mu Vaša požiadavka zaslaná v anonymizovanej podobe. Ak by na vybavenie tohto podnetu bolo nevyhnutné sprístupniť aj Vaše osobné údaje, požiadame Vás o udelenie predchádzajúceho súhlasu.

5. Prevádzkovateľ pri spracúvaní osobných údajov na základe týchto podmienok zodpovedá iba v prípade vlastných marketingových aktivít a jeho vlastných kampaniach na jeho oficiálnych Profiloch na konkrétnej sociálnej sieti.

6. Vaše osobné údaje na sociálnych sieťach spracúvame na nasledovné účely a nasledovnom právnom základe:

  • sociálne siete – správa profilov na sociálnych sieťach, vrátane komunikácie a diskusie s návštevníkmi. Právny základ: Oprávnený záujem
  • sociálne siete – štatistické účely. Právny základ: Oprávnený záujem.
  • uplatňovanie práv Návštevníkov ako dotknutých osôb. Právny základ: Oprávnený záujem.
  • agenda vybavovanie súdnych sporov, vymáhania a exekúcií. Právny základ: Oprávnený záujem
  • poskytovanie osobných údajov orgánom verejnej moci na základe ich požiadavky. Právny základ: Oprávnený záujem.

3. Doba uchovávania

1. Všetky osobné údaje, ktoré získame na spracúvanie vyššie uvedeným spôsobom sa budú uchovávať:

  • v prípade priamej komunikácie cez súkromné správy tak, že budú vymazané po uplynutí lehoty 120 dní potom, čo Vám bola odoslaná finálna odpoveď. Lehota 120 dní bola určená s prihliadnutím na skutočnosť, že sa ojedinele môže objaviť prípad opätovného kontaktovania Prevádzkovateľa zo strany Návštevníka a je potrebné nadviazať na predchádzajúcu komunikáciu,
  • v prípade uplatňovania práv dotknutých osôb 5 rokov nasledujúcich po roku, v ktorom bola žiadosť vybavená,
  • v prípade agendy vybavovanie súdnych sporov, vymáhania a exekúcií 10 rokov po právoplatnom skončení príslušného konania,
  • v prípade poskytovania osobných údajov orgánom verejnej moci na základe ich žiadosti 10 rokov nasledujúcich po roku, ktorého sa týkajú.
  • po dobu prevádzkovania Profilu na sociálnej sieti zo strany Prevádzkovateľa,
  • do momentu zrušenie/odstránenia účtu Návštevníka.

2. V tejto súvislosti si Vás dovoľujeme upozorniť, že samotná sociálna sieť nastavuje svoje jednotlivé funkcionality (ktoré Prevádzkovateľ nevie spracovať a ani ich neuchováva) a preto nie je vylúčené, že Vaše Príspevky zostanú viditeľné na sociálnej sieti po neobmedzenú dobu na časovej sieti, ak nebudú predtým vymazané v súvislosti s podmienkami ochrany osobných údajov konkrétnej sociálnej siete alebo príspevok neodstránite sami alebo nedôjde k odstráneniu Príspevku z iného dôvodu, napr. rozpor s právnymi predpismi alebo obsahom týchto podmienok.

3. Rovnako si Vás dovoľujeme upozorniť, že v prípade ak by došlo k výmazu Vašich osobných údajov zo strany sociálnej siete, Prevádzkovateľ nevie túto skutočnosť žiadnym spôsobom ovplyvniť ani tomu zabrániť.

4. S prihliadnutím na samostatné podmienky stanovené sociálnymi sieťami si Vás dovoľujeme upozorniť, že na ich webe/v aplikácii nájdete osobitné lehoty určujúce doby spracúvania.

4.Spracúvanie osobných údajov sociálnou sieťou

1. S prihliadnutím na aktuálne technické znalosti a nastavenia sociálnych sietí je zrejmé, že sociálne siete využívajú tzv. webtracking, pričom v tejto súvislosti nie je podstatné či ste registrovaný a/alebo prihlásený do konkrétnej sociálnej siete. Používanie tohto nástroja Prevádzkovateľ nevie žiadnym spôsobom ovplyvniť.

2. Rovnako môžete očakávať, že sociálna sieť používa Váš profil a údaje o Vašom správaní napr. na vyhodnotenie Vašich zvykov, osobných vzťahov, záľub a Prevádzkovateľ tieto postupy nevie žiadnym spôsobom ovplyvniť.

3. Prosím vezmite na vedomie, že prevádzkovateľ sociálnej siete zodpovedá sám, za všetky oblasti týkajúce sa spracúvania osobných údajov v súvislosti s Vašim užívateľským profilom, že ich poskytuje tretím stranám, že ich prenáša cezhranične do tretích krajín. Nad týmto spracúvaním nemá Prevádzkovateľ  žiadnu kontrolu a nezodpovedá za neho.

4. Bližšie informácie o spracúvaní osobných údajov sociálnymi sieťami nájdete na týchto linkoch:
Facebook: správa súborov Cookies
Google: správa súborov Cookies
Youtube: správa súborov Cookies
Linkedin: správa súborov Cookies
Instagram: správa súborov Cookies

5. S prevádzkovateľmi sociálnych sietí existuje vzťah v zmysle čl. 26 ods. 1 Nariadenia - spoločná zodpovednosť. Prevádzkovatelia sociálnych sietí v tomto smere určujú, riadia a spravujú celú, najmä technologickú infraštruktúru týchto služieb, majú vlastné zásady ochrany osobných údajov, udržujú s Návštevníkmi nimi nastavený a určený užívateľský vzťah (ak je Návštevník registrovaný). Pokiaľ ide o vymazanie príspevkov, ktoré sú v rozpore s právnymi predpismi alebo sú všeobecne nevhodné, zodpovedajú za ich vymazanie prevádzkovatelia sociálnych sietí a Prevádzkovateľ spoločne.

Za spracúvanie Vašich osobných údajov prostredníctvom sociálnych sietí zodpovedá Prevádzkovateľ iba v prípade, ak je do ich spracúvania zapojený ako spoločný prevádzkovateľ s prevádzkovateľom sociálnej siete alebo prevádzkovateľ využívajúci služby sprostredkovateľa.

O spoločnej zodpovednosti je možné hovoriť aj v prípade sociálnych sietí FACEBOOK a INSTAGRAM, ak ide o účel spracúvania Vašich osobných údajov spočívajúci v spracúvaní štatistických údajov, v rámci ktorého môže Prevádzkovateľ spracúvať osobné údaje o Návštevníkovi a jeho správaní sa na sociálnych sieťach získané prostredníctvom sociálnej siete FACEBOOK a INSTAGRAM za účelom prieskumu trhu a reklamy. FACEBOOK a INSTAGRAM poskytuje Prevádzkovateľovi, pretože má oficiálne Profily na týchto sociálnych sieťach (tzv. fanpage), štatistické informácie v takom rozsahu, že je ich možné považovať za osobné údaje o Návštevníkovi, pretože na ich základe Prevádzkovateľ získa predstavu/prehľad o činnostiach, ktoré Návštevník na sociálnej sieti vykonáva.

5. Príjemcovia

1. Prevádzkovateľ môže za určitých okolností poskytnúť Vaše osobné údaje ďalším subjektom, a to v nevyhnutnej miere a vždy pri zachovaní mlčanlivosti príjemcu údajov. Sú to predovšetkým:

  • naši zamestnanci, resp. osoby, ktoré poverujeme vykonaním jednotlivých úkonov právnych a/alebo iných služieb, ďalej zastupujúcim alebo spolupracujúcim advokátom,
  • iné subjekty, pri ktorých nám táto povinnosť vyplýva z platnej právnej úpravy, pričom rozsah takto poskytovaných osobných údajov je určený právnou úpravou. V takýchto prípadoch môžu tieto tretie osoby používať Vaše osobné údaje len na účely opísané vyššie a iba v súlade s našimi preukázateľnými pokynmi a platnou právnou úpravou. Chceli by sme zdôrazniť, že napriek záväzku mlčanlivosti, ktorý je pre nás prvoradý, sme napriek tomu povinní zabrániť  spáchaniu trestného činu či oznamovať dôležité informácie v súvislosti s predchádzaním praniu špinavých peňazí či financovania terorizmu. 

2. V prípade ak sociálne siete FACEBOOK a INSTAGRAM vystupujú ako sprostredkovateľ (pri účele sociálne siete – správa profilov pre časť služieb označených ako „data file custom audiences“ /správa publika pre realizovanie reklamných kampaní, pričom v takom prípade  môže dochádzať k spájaniu osobných údajov spracúvaných Prevádzkovateľom a danou sociálnou sieťou/ a ako „measurement and analytics“ /služby v rámci ktorých sociálne siete spracúvajú osobné údaje v mene Prevádzkovateľa s cieľom merať výkonnosť a dosah reklamných kampaní Prevádzkovateľa a poskytuje Prevádzkovateľovi prehľady Návštevníkov, ktorí videli a reagovali na jeho reklamný obsah umiestnený na Profiloch sociálnych sietí).

6. Aké sú Vaše práva v súvislosti so spracúvaním osobných údajov?

1. V súvislosti so spracúvaním Vašich osobných údajov máte právo podať sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava, Slovenská republika.

2. Máte právo na opravu nesprávnych osobných údajov, ktoré sa Vás týkajú, alebo na doplnenie neúplných osobných údajov. Ak zistíte, že o Vás spracúvame nesprávne alebo neúplné údaje, neváhajte nás, prosím, kontaktovať na adrese TOBI Real Košice s.r.o. so sídlom Námestie osloboditeľov 3B, IČO 50 451 766 prípadne emailom na info@tobireal.sk alebo telefonicky na telefónnom čísle: 0915 962 655.

3. Máte právo namietať voči spracúvaniu Vašich osobných údajov, avšak iba v rozsahu, v ktorom to Nariadenie umožňuje. Ak Vaše osobné údaje spracúvame z dôvodu nášho oprávneného záujmu, môžete namietať ich spracúvanie, ak máte na to osobné dôvody. 

4. Ako dotknutá osoba máte právo na prístup k svojim osobným údajom. V prípade naplnenia podmienok definovaných Nariadením nás môžete požiadať o výpis svojich osobných údajov, ktoré o Vás spracúvame. 

5. Za určitých okolností môžete požiadať o obmedzenie spracúvania, o prenos svojich osobných údajov a taktiež máte právo dosiahnuť vymazanie svojich osobných údajov („právo na zabudnutie“).

6. Máte právo na to, aby sme Vám ako prevádzkovateľ bez zbytočného odkladu oznámili porušenie ochrany osobných údajov, ak takéto porušenie ochrany osobných údajov môže viesť k vysokému riziku pre Vaše práva. Rovnako máte právo na účinný súdny prostriedok nápravy a právo na náhradu škody a zodpovednosť.


V Košiciach, dňa 15.2.2024
TOBI Real Košice s.r.o.