Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Stavebný pozemok - 865 m2, obec Vyšný Klátov

149 990 €
vrátane provízie
Obec: Vyšný Klátov
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Stavebný pozemok

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Vyšný Klátov, ktorá je od centra Košíc vzdialená len 20 minút jazdy autom.

Ponúkame Vám skvelú príležitosť na kúpu pozemku v malebnej obci, ktorá sa nachádza v pokojnom a príjemnom prostredí neďaleko Košíc. Tento pozemok predstavuje ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú miesto na výstavbu svojho nového domova.

Rozloha pozemku je štedrých 865 m2 a nachádza sa priamo v intraviláne obce, čo zaručuje dobrú dostupnosť, a zároveň ponúka dostatok súkromia a pokoja pre jeho majiteľa. 

Pokiaľ ide o inžinierske siete, na hranici pozemku je dostupná prípojka obecného vodovodu, elektriny, plynu a kanalizácie. Na pozemku sa navyše nachádza studňa.

Novým majiteľom tohto pozemku sa otvára možnosť výstavby rodinného domu podľa vlastných predstáv a potrieb. 

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť stať sa majiteľom kúska pôdy v obci Vyšný Klátov a začnite plánovať svoj nový život v pokojnom prostredí obklopenom prírodou a kompletnou občianskou vybavenosťou.

Cena pozemku je 149 990 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
865 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Teritórium:
Intravilán
Celková plocha:
865 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA