Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rekreačná chata v obci Geča.

54 999 €
Obec: Geča
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rekreačnú chatu v obci Geča. 

Ponúkame na predaj útulnú chatu v malebnej obci Geča, ktorá sa nachádza v okolí Košíc. Táto zateplená drevostavba je postavená na betónovom základe a má plechovú strechu, čo jej zaručuje dlhodobú stabilitu a odolnosť voči nepriazni počasia. Celková rozloha pozemku, na ktorom sa chata nachádza, je 214 m2, pričom zastavaná plocha chaty samotnej je 20 m2.

Chata bola podrobená kompletnej rekonštrukcii a výsledkom je moderný a príjemný priestor pre oddych. V interiéri dominuje drevo, ktoré dodáva chatke teplý a prírodný charakter. Elektrické rozvody sú nové nielen vo vnútri objektu, ale aj vonku.

K dispozícii je tiež praktická kuchynka s chladničkou, pohovka a stôl pre spoločné stravovanie. Podlaha chaty je vyrobená z dreva, steny majú tatranský profil a okná sú plastové so skvelým výhľadom cez francúzske okno. 

Na záhrade tejto chaty sa nachádza altánok, kde môžete tráviť čas s rodinou a priateľmi. K dispozícii je aj krb na opekanie, čo je ideálne miesto na príjemné večery strávené pri grilovaní. Okrem toho tu nájdete aj záhradný domček pre uloženie náradia a záhradkárskych potrieb.

Prívod vody je zabezpečený v altánku a nedávno bolo vymenené čerpadlo, ktoré je ešte stále v záruke. Na pozemku sa nachádza aj 15 metrov hlboká studňa, ktorá poskytuje dostatok vody po celé letné dni. Automatický zavlažovací systém na trávnik udržuje vašu zeleň sviežou a živou bez veľkej námahy. V rámci rekonštrukcie boli vymenené spoje zavlažovacieho systému.Toaleta je chemického typu a nachádza sa priamo na pozemku chaty. 

Susedia sú príjemní a bezpečnosť oblasti je na vysokej úrovni. Celkový dojem dotvára živý zahradkársky ráz okolia.

V blízkosti chaty sa nachádza reštaurácia Amur, kde môžete ochutnať vynikajúce jedlá a zabaviť sa. Priamo pred chatou sú priľahlé móla so vstupom na jazero, čo poskytuje ideálne podmienky pre milovníkov vodných športov alebo rybárčenia.

Neváhajte a príďte si pozrieť tento útulný a moderný objekt, ktorý ponúka nielen pohodlie, ale aj krásne prostredie obklopené prírodou.

Táto chata je na predaj za cenu 54 999 €, vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Plocha pozemku:
214 m2
Zastavaná plocha:
20 m2
Krb:
áno
Zariadenie:
zariadený
Kanalizácia:
nie
Materiál:
drevostavba
Zateplený objekt:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA