Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

OPEN SPACE kancelárske priestory v komplexe Cassovar v Košiciach.

12 €/m2
Obec: Košice-Staré Mesto
Mestská časť: Kuzmányho sídlisko
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka prenájom OPEN SPACE kancelárske priestory v komplexe Cassovar v Košiciach.

Ponúkame Vám výnimočnú príležitosť prenajať si OPEN SPACE kancelársky priestor. Dokopy ide o 8 open space priestorov v exkluzívnom komplexe Cassovar, ktorý sa nachádza v srdci mesta Košice. Tento nadčasový multifunkčný komplex predstavuje ideálnu kombináciu obchodnej a obytnej zóny, pričom ponúka široké spektrum možností pre vaše podnikanie. 

Komplex Cassovar pozostáva z dvoch luxusných business centier, ktoré disponujú veľkorysými kancelárskymi priestormi v administratívnej budove so strategickou polohou v geometrickom strede mesta. Tieto moderné a nadštandardné kancelárie sú navrhnuté ako open space riešenia, čo zaručuje maximálnu flexibilitu a prispôsobivosť podľa potrieb klienta.

Jednotlivé open space priestory majú možnosť delenia pomocou prestavitelných priečok, čo umožňuje jednoduchú adaptáciu na rôzne veľkosti a počty zamestnancov. Čistá plocha jedného open space priestoru je 5 x 1794 m2. V prípade prenájmu menšej časti (vpravo 445 m2) je zo strany investora potrebné vybudovať hygienické jadro vrátane kuchynky. 

Veľké krídlo (vľavo 1279 m2) je možné rozdeliť na dve časti tak, aby každá z nich mala samostatné hygienické jadro a samostatný vstup. Týmto spôsobom ponúka komplex Cassovar jedinečnú príležitosť pre podnikateľov, ktorí hľadajú prestížne a moderné priestory pre svoje podnikanie.

Vzhľadom na svoju atraktívnu polohu a vysoký štandard vybavenia predstavuje komplex Cassovar ideálnu voľbu pre rôzne typy firiem – od malých start-upov cez stredné podniky až po veľké korporácie. Všetky kancelárie sú navrhnuté tak, aby spĺňali najvyššie požiadavky na pohodlie, ergonómiu a efektivitu práce.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť a zaistite si svoje miesto v prestížnom komplexe Cassovar ešte dnes! Kontaktujte nás pre ďalšie informácie o ponuke alebo na dohodnutie obhliadky.

Cena za prenájom týchto priestorov je 12 eur/m2 + DPH. 

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

 

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
1794 m2
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
áno
Zariadenie:
zariadený

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA