Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Nadčasové priestory v komplexe Cassovar

12 €/m2/mesiac
Obec: Košice-Staré Mesto
Mestská časť: Kuzmányho sídlisko
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na prenájom nadčasové priestory v komplexe Cassovar, pre rôzne podnikateľské aktivity.

Komplex Cassovar ponúka na prenájom atraktívne a nadčasové priestory prízemia, ktoré sú ideálne pre rôzne podnikateľské aktivity. Tieto priestory sú súčasťou kancelárskej časti komplexu a zahŕňajú širokú škálu vybavenia, ktoré zabezpečuje maximálny komfort a efektivitu práce.

Jedným z hlavných benefitov týchto priestorov je ich moderné vybavenie. K dispozícii je tu klimatizácia cez chladiace trámy, ktorá zaisťuje optimálnu teplotu v každej situácii. Dvojité podlahy umožňujú flexibilné rozmiestnenie nábytku a techniky, pričom rozvody so silno aj slaboprúdom poskytujú spoľahlivý energetický zdroj pre všetky z piatich priestorov. 

Dva priestory sú priamo nasvetlené cez anglické okná, čo im dodáva príjemný charakter a atmosféru. Ostatné tri miestnosti majú indirektné osvetlenie, čím sa strieda denné svetlo s umelým osvetlením. 

Hygienické zázemie v podobe toaliet a kuchynky je pre tento priestor spoločné a zdieľané. Vstup do tohto podlažia je priamo z recepcie, čím sa uľahčuje orientácia návštevníkov a zákazníkov.

Jedna z týchto miestností môže byť dokonca využitá ako nahrávacie alebo podcastové štúdio. Priestor je vybavený akustickou zvukovou penou na zníženie zvučnosti a elimináciu ozveny, čím sa dosahuje profesionálna kvalita nahrávok.

Na 2NP sa nachádzajú kancelárie typu OPEN SPACE, ktoré sa dajú kombinovať spájaním viacerých kancelárii.

Cassovar Komplex predstavuje ideálne riešenie pre firmy hľadajúce prestížne a moderné sídlo. Tento multifunkčný komplex sa nachádza v geometrickom strede mesta Košice a ponúka veľkorysé kancelárske priestory v dvoch nadštandardných business centrách s obchodným aj obytným využitím. 

Cena za prenájom týchto priestorov je 12 eur/m2 + DPH. 

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
83 m2

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA