Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Pozemok vhodný na výstavbu 3 dvojdomov, Košice - Šaca

220 000 €
Obec: Košice-Šaca
Okres: Košice II
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba
GALÉRIA

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj slnečný pozemok v Šaci. 

Vitajte v Košiciach-Šaca, kde máme na predaj slnečný pozemok v intraviláne o rozlohe 2262 m2. Tento pozemok je situovaný v atraktívnej lokalite, ktorá ponúka mnoho príležitostí pre rodinné bývanie alebo investičné projekty.

Pozemok sa môže pochváliť svojou šírkou až 19 metrov, čo poskytuje dostatok priestoru pre výstavbu a záhradu. Jeho veľkosť a tvar umožňuje rôzne možnosti využitia, vrátane možnosti postaviť na ňom až 3 dvojdomov podľa nového územného plánu. Tento plán bol schválený s cieľom zlepšiť infraštruktúru a zabezpečiť harmonický rozvoj oblasti.

Jednou z hlavných vlastností tohto pozemku je jeho slnečná poloha, ktorá zaručuje dostatok prirodzeného svetla po celý deň. To je ideálne nielen pre komfortné bývanie, ale aj pre pestovanie rastlín vo vašej novej záhrade.

K pozemku sú privedené inžinierske siete ako plyn, elekrina, kanal, internet, voda (20m od pozemku). 

Celková cena za tento skvelý pozemok je 220 000 eur, vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu a vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
2262 m2

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA