Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Prevádzka na výkup železa a farebných kovov, Prakovce, okr. Gelnica

130 €/m2
Obec: Prakovce
Okres: Gelnica
Kraj: Košický kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Výrobné priestory
VIDEO
GALÉRIA

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj prevádzku na výkup železa a farebných kovov, Prakovce, okr. Gelnica 

Prevádza v Prakovciach sa špecializuje na výkup železa a farebných kovov. Činnosť prevádzky spočíva v nákupe šrotovej suroviny od právnických osôb (PO) aj od fyzických osôb (FO). Po zakúpení materiálu nasleduje jeho spracovanie a úprava, aby sme mohli predávať upravené šroty do hutníckych závodov. 

Prevádzka sa zameriava najmä na hliníkové (AL) a železné (Fe) šroty. Proces triedenia a lisovania je použitý pri úprave hliníkových šrotov. Pokiaľ ide o železné šroty, tieto sú upravované pálením na mieru pomocou kyslíkového plynu.

Táto činnosť prebieha v areáli spodného dvora, kde sa nachádza hala pozostávajúca z piatich veľkých lodí a jednej menšej lode. V minulosti bola hala využitá pre strojársku výrobu a zámočnícke práce, ako napríklad zváranie konštrukcií. Každá loď je vybavená dvoma žeriavmi s nosnosťou 3,2 tony, pričom v šiestej lodi je jeden žeriav s nosnosťou 5 ton.

 každá hala má výmeru 1310m2. Vstup do celého závodu od vchodu parc. 678/2 a 659/9 kde sa vybavujeme vecné bremeno na právo prechodu a prejazdu. K týmto halám prislúcha ešte pozemok pred halou 689/4, 659/11, 88/2, 88/1, 87, 90/1. K týmto halam prislúcha aj administratívna budova  na parcele 659/6, ktorá má  500m2 x 3 podlažia.

V rámci tejto lokality je možnosť získať štátne dotácie na investície až do výšky 50% hodnoty investície.

Zberňa a hala sa nachádzajú v priemyselnom areáli so strážením po celý deň a týždeň (24 hodín/7 dní). Vďaka tomu je zabezpečené bezpečie majetku a prevádzky. 

Denný pohyb kamiónov v areáli sa pohybuje medzi 10-20 autami denne.

Cena tohto objektu je 130 €/m2 m2,, vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený

Hypotekárna kalkulačka

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA