Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Chata - 356 m2, Šemša, Košice - okolie

45 990 €
vrátane provízie
Obec: Šemša
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 4 árový pozemok v krásnom prostredí plnom zelene a nádherným výhľadom na okolitý les v obci Šemša

Pozemok je vhodný na výstavbu rodinného domu. Keďže sa pozemok nachádza v chatovej oblasti, maximálna zastavanosť je 10 % z rozlohy pozemku. Momentálne sa na pozemku nachádza drevená chata. Zastavaná plocha chatky je 14 m2 s dostatkom úložného priestoru. Chata je napojená na elektrinu a na oplotenom pozemku je studňa (18m). Taktiež je možnosť pripojenia plynu. 

Na peknom, mierne svahovitom a hlavne slnečnom pozemku sa nachádzajú aj ovocné stromy, kríky a pestujú sa plodiny. Za domom sa nachádza les. 

K pozemku vedie spevnená cesta.

Táto nehnuteľnosť je ideálna pre ľudí, ktorí hľadajú menší pozemok za účelom výstavby rodinného domu.

Cena tejto nehnuteľnosti je 45 990 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu.


Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
356 m2
Plocha pozemku:
356 m2
Zastavaná plocha:
14 m2
El. napätie:
230V
Voda:
studňa
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
nie
Plyn:
nie

Hypotekárna kalkulačka

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA