Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rodinný dom v Maďarsku, obec Kány

159 000 €
vrátane provízie
Obec: Kány
Okres: Encsi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj jedinečný bungalov v malebnej obci Kány, ktorá sa nachádza na hraniciach Slovenska s Maďarskom.

Táto príležitosť je ideálna pre tých, ktorí hľadajú pokoj a relax v blízkosti prírody, no zároveň nechcú byť príliš ďaleko od väčších miest. Kány je len 40 km od Košíc a 25 km od Moldavy nad Bodvou, čo umožňuje rýchle spojenie s týmito mestami.

Dom, ktorý ponúkame na predaj, bol postavený v roku 2017 a predáva sa spolu so 120 árovým pozemkom, ktorého súčasťou sú aj lesy v jeho zadnej časti (4 000 m2). Pozemok okolo domu (1 400 m2) je plný pekne udržiavanej zelene, ktorá dotvára celkovú atmosféru miesta. Bungalov má podlahovú plochu 102 m2 a prešiel kompletnou rekonštrukciou.

Pozostáva zo:

  • vstupná spoločenská miestnosť, v ktorej sa nachádza gauč, posedenie a kuchynská linka s plynovým sporákom (na plynovú bombu) s rúrou a chladničkou,
  • samostatná izba s kúpeľňou so sprchovacím kútom a toaletou,
  • prechodová denná miestnosť s gaučom, veľkým jedálenským stolom a kuchynskou linkou s umývadlom, kde sa nachádza aj krbová vložka,
  • samostatná spálňa s kúpeľňou so sprchovacím kútom a toaletou.

Celý dom je vybavený plávajúcimi podlahami a drevenými oknami, ktoré dodávajú interiéru príjemné teplo. Pred domom sa nachádza terasa, kde si môžete vychutnať svoju rannú kávu alebo teplú večeru, a malá drevárnička. 

Technické parametre:

  • pozemok: 12 000 m2
  • zastavaná plocha: 104 m2
  • podlahová plocha: 102 m2 (8,5x12 m)
  • konštrukcia: drevo
  • strecha: sedlová, škridľa
  • vykurovanie: elektrické konvektory + krbová vložka
  • zdroj vody: obecný vodovod
  • odpad: žumpa
  • prípojka: elektrina

Nábytok a zariadenie po dohode s majiteľom.

Na pozemku sa okrem iného nachádza aj 2 x 50 m2 garáž, ktorá ma svetlú výšku 3,3 m a aktuálne slúži ako garáž pre poľnohospodárske stroje. V garáži je pritiahnuté napätie 220V a 380V. Samotná garáž sa dá rozmontovať a preniesť na iné miesto.  

Obec Kány sa nachádza v Maďarsku v Boršodsko-abovsko-zemplínskej župe, v Encsskom okrese. Táto lokalita je skutočne jedinečná a ponúka mnoho príležitostí na prechádzky v prírode alebo výlety do okolitých miest.

Cena tejto nehnuteľnosti je 159 000€ vrátane provízie. Veľkou výhodou je naša vynikajúca znalosť lokality a ľudí v danej oblasti, čím Vám vieme zabezpečiť nadštandardný servis a poradenstvo. Zároveň Vám radi poskytneme odborné poradenstvo aj v oblasti financovania danej nehnuteľnosti.

Sme licencovaná realitná kancelária a patríme k členom NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Plocha pozemku:
12000 m2
Zastavaná plocha:
104 m2
Podlahová plocha:
102 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
2
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Zariadenie:
zariadený
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Plyn:
nie
Internet:
áno - iné pripojenie
Materiál:
drevostavba
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - elektrické

Hypotekárna kalkulačka

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA