Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

MODULOVÝ DREVODOM - kompletne zariadený

90 700 €
vrátane provízie
Obec: Košice-Staré Mesto
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj MODULOVÝ DREVODOM, ktorý sa vyznačuje KVALITOU, DLHOU ŽIVOTNOSŤOURÝCHLOU VÝSTAVBOU a hlavne CENOVOU DOSTUPNOSŤOU.

Ide o kompletne vkusne zariadený dom (viď foto), ktorý si môžete doslova postaviť kamkoľvek na váš pozemok. 

Dom je potrebné osadiť na zemné skrutky (najčastejšie značky Krinner) alebo na betónové pätky. Potom ho už len stačí napojiť na vodu, elektrinu a kanalizáciu.

Základom týchto drevostavieb sú KVH hranoly - vysoko kvalitné stavebné hranoly z predvysušeného dreva, ktoré sa nekrútia. Vďaka použitým materiálom pri výstavbe je vytváraný pocit spätý so životom v prírode.

Obytný priestor tohto domu je 38 m2 a k dispozícií máte dennú časť, ktorú tvorí obývacia izba prepojená s kuchyňou s ostrovčekom, kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou a dve samostatné spálne. Kuchynka je vybavená zabudovanými spotrebičmi ako je varná doska, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka a rúra. 

Cena domu je 90 700 € s DPH vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Zastavaná plocha:
48.8 m2
Podlahová plocha:
38 m2
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Zariadenie:
zariadený
Materiál:
drevostavba
Zateplený objekt:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA