Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

NOVOSTAVBA - rodinný dom, v obci Baška

314 990 €
vrátane provízie
Obec: Baška
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Vám ponúka na predaj posledný dom v rámci novej výstavby v obci Baška.

Baška je idylická obec, ktorá je len necelých 10 km vzdialená od centra Košíc. Táto blízkosť premenila Bašku na výhodnú lokalitu, ktorá ponúka pokojné prostredie obce, a zároveň umožňuje jednoduchý prístup k mestským výhodám.

Ide o novostavbu dvojpodlažného 4 izbového nízkoenergetického rodinného domu, ktorý sa predáva v stave holodom. Nízkoenergetické domy sú stále populárnejšie, pretože ponúkajú úsporu nákladov na energie, a tak poskytujú ekonomické ako aj ekologické výhody pre ich obyvateľov.

Technické parametre:

  • výmera pozemku: 268 m² + podiely na ceste
  • zastavaná plocha domu: 102 m²
  • úžitková plocha domu: 122 m²
  • základy: plošné, pásové
  • schodisko: betónové mierne točité - 17 schodov
  • obvodové nosné steny: z keramických tvárnic Leier
  • vonkajšia fasáda: zateplená polystyrénom 200 mm, fasádna silikónová omietka
  • strecha: plechová, odľahčená LINDAB, kombinácia sedlovej a šikmej strechy + 1 komín
  • plastové okná zn. ALUPLAST 5-komorové s izolačným 3 sklom (z vnútra biela a z vonkajšej strany antracit)
  • hliníkové bezpečnostné vchodové dvere
  • vnútorné steny: v celom dome sú sieťky s lepidlom, stierky, sádrové omietky, 3 x hygienická maľovka
  • vnútorné stropy: zateplený strop, znížené sadrokartónové stropy s vyvedenými elektrickými káblami
  • vykurovanie: teplovodné podlahové kúrenie zaliate betónovým poterom, v obývacej izbe je predpríprava pre napojenie krbu/krbovej vložky
  • IS: elektrina 230/380 V, obecná voda, tlaková kanalizácia, dažďová kanalizácia (pre napojenie je potrebné osadenie retenčnej nádrže), prípojka ANTIK
  • celá spodná časť domu je odrenážovaná a odizolovaná od povrchovej a spodnej vlhkosti
  • nepodpivničený dom
  • pozemok je ohraničený múrikmi - bez oplotenia

Dispozícia:

Prízemie -  závetrie, zádverie, predsieň, technická miestnosť, samostatná toaleta s umývadielkom, kuchyňa spojená s obývacou izbou s výstupom na terasu, spálňa s výstupom na terasu a kúpeľňa.

Poschodie – 2 x izba so samostatným vstupom, 1 x kúpeľňa s toaletou.

Na prízemí sa nachádza predsieň presvetlená oknom, kde sú umiestnené rozvody pre podlahové kúrenie, ktoré poskytuje rovnomerné a pohodlné vykurovanie. V technickej miestnosti s oknom sú umiestnené filtre na vodu, prípojky pre tepelné čerpadlo (samotné čerpadlo nie je v cene) a vývody pre práčku či sušičku.

Dennú časť domu tvorí francúzskymi oknami presvetlená obývacia izba spojená s kuchyňou. Samozrejmosťou je výstup priamo na plánované terasy do záhrady. Orientácia je na juh. Plánovaná je rohová kuchynská linka s ostrovček, čomu sú prispôsobené aj už natiahnuté rozvody elektriny, odpadu a vody. Na prízemí sa nachádza taktiež spálňa s výstupom na terasu cez francúzske okno. Táto spálňa bola navrhnutá tak, aby bola funkčná a komfortná, a preto sa pri jej návrhu počítalo aj s miestom pre vstavanú skriňu. Spálňa má vlastnú kúpeľňu s prípravou pre sprchovací kút a toaletu.

Na poschodí sa nachádzajú dve samostatné izby, ktoré sú situované na východ a západ. Na poschodí je rovnako veľká kúpeľňa s oknom, ktorá je dostatočne priestranná na umiestnenie sprchovacieho kúta, umývadla a toalety.

Parkovanie je možné priamo pred domom pre dve autá.

Obec Baška sa môže pýšiť krásnou prírodou a kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti domu sú potraviny, podniky, detské či multifunkčné ihrisko, autobusová zastávka, obecný úrad a kostol. Obec má v pláne postaviť aj ľadové klzisko. Okolie obce je rovnako atraktívne, s blízkymi obcami ako sú Malá Ida, Bukovec, Pereš, Lorinčík a Myslava, ktoré sú prístupné lesnými cyklistickými trasami.

Cena tejto nehnuteľnosti je 314 990 €, vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného hypotekárneho centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
122 m2
Plocha pozemku:
268 m2
Zastavaná plocha:
102 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA