Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

4 izbový byt v novostavbe s terasou a garážou, Košice - Juh

1 450 €/mesiac
Ulica: Južná trieda
Obec: Košice-Juh
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt

Podrobné informácie

INFO

Do ponuky nám pribudol EXKLUZÍVNE na prenájom tento moderný slnečný 4 izbový byt v novostavbe s priamou dostupnosťou do centra mesta.

Tento úžasný veľkometrážny byt ktorý je situovaný na 4. poschodí v novostavbe na Južnej triede, disponuje úplne novým, moderným zariadením, ktoré Vám poskytne komfortné bývanie. Byt sa nachádza v ohradenom komplexe ovládanom elektrickou bránou.

V kuchyni nájdete všetky potrebné spotrebiče, vrátane umývačky riadu. V byte sa tiež nachádza pohodlná technická miestnosť s práčkou a sušičkou. K dispozícií sú tri samostatné spálne s množstvom úložného priestoru, kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom a samostatné WC. Priestranná denná časť pozostáva z obývacej izby spojenej s jedálňou s plne funkčným krbom a výstupom na terasu. Byt je vykurovaný samostatným kúrením a navyše je aj klimatizovaný. 

Veľkou výhodou tejto nehnuteľnosti je parkovacie miesto vo vlastnej garáži, cez ktorú sa dostanete suchou nohou priamo k bytu a tiež pivničná kobka.

Byt je pripravený na nasťahovanie.

Cena mesačného nájmu je 1 450 €/mesiac vrátane médií a internetu. Nutný mesačný depozit.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Úžitková plocha:
130 m2
Poschodie:
4
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
4
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Pivnica:
áno

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA