Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rezidencia Alžbetina - 2 izbové byty

246 700 €
Ulica: Alžbetina
Obec: Košice-Staré Mesto
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Podrobné informácie

INFO

 Rezidencia Alžbetina, situovaná v srdci historického centra Košíc, ponúka skutočne unikátne bývanie pre tých, ktorí hľadajú dokonalú kombináciu tradičného šarmu a moderného komfortu.

Rezidencia Alžbetina je jedinečným miestom, ktoré sa nachádza v samotnom historickom srdci mesta Košíc. Táto lokalita je plná histórie a charakteru, čo ju robí obľúbenou medzi návštevníkmi aj miestnymi obyvateľmi.

Výnimočná poloha tohto bytového domu umožňuje ľahký prístup ku všetkým kultúrnym pamiatkam a zaujímavostiam mesta, ako aj k obchodným centrám či službám. Môžete si užiť prechádzku po Hlavnej ulici, ktorá sa nachádza len niekoľko krokov od Rezidencie Alžbetina, navštíviť múzeá, divadlá, galérie a kaviarne, ktoré sú v okolí.

Rezidencia Alžbetina predstavuje ideálny domov pre ľudí, ktorí si potrpia na štýl, pohodlie a vysokú kvalitu života.

Rôznorodosť veľkostí a rozložení jednotiek umožňuje potenciálnym záujemcom vybrať si ten správny byt podľa ich individuálnych potrieb a požiadaviek. Ponuka zahŕňa byty od 2 izbových bytov pre mladé páry až po veľkorysé 4 izbové byty ideálne pre rodiny s deťmi.

Interiér každého bytu je navrhnutý s dôrazom na detail, kvalitné materiály a praktické dispozície. Štandard dokončenia zaručuje pohodlie a eleganciu bývania.

Jedinečnou vlastnosťou tohto projektu je aj jeho súkromný dvor.

Vlastné parkovacie miesta zabezpečujú pohodlné parkovanie nielen pre vlastníkov bytov, ale aj pre potreby polyfunkčných priestorov.

VŠETKY INFORMÁCIE O BYTOCH A PROJEKTE NÁJDETE NA NAŠOM WEBE alzbetina.sk

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka možnosť kúpy nehnuteľností v tomto výnimočnom komplexe.

Ceny 2 izbových bytov od 246 700 €. 

V rámci komplexnosti služieb Vám pri kúpe nehnuteľností pripravíme porovnanie financovania a vypracujeme ponuky v jednotlivých bankách, pomôžeme pri výbere vhodnej ponuky konkrétne pre Vaše požiadavky a zabezpečíme Vám kompletný servis pri financovaní Vašej nehnuteľnosti.

Viac informácií o projekte získate na našom webe alzbetina.sk. Neváhajte nás kontaktovať.

Status:
aktívne
Úžitková plocha:
47 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Rok kolaudácie:
2025
Počet poschodí od prízemia vyššie:
3

Hypotekárna kalkulačka

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA