Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

2 izbový byt, blízko centra mesta, Košice - Juh, ul. Panelová

152 990 €
vrátane provízie
Ulica: Panelová
Obec: Košice-Juh
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Vám ponúka na predaj pekný, priestranný 2 izbový byt v Košiciach, blízko centra mesta, v obľúbenej mestskej časti Košice - Juh, ul. Panelová.

Tento slnečný 2 izbový byt o rozlohe 54 m2 sa nachádza na 4. poschodí v bytovom dome bez výťahu so schváleným plánom rekonštrukcie (strecha, zateplenie, spoločné priestory). Orientácia bytu je na západ.

Dispozícia bytu: 

  • chodba,
  • kuchyňa prepojená s obývačkou,
  • spálňa,
  • kúpeľňa, 
  • samostatná toaleta.

Byt prešiel kompletnou a vkusnou rekonštrukciou. V celom byte sú platové okná, plávajúce podlahy v kombinácií s dlažbou a jednotné interiérové dvere. Kuchynská linka disponuje spotrebičmi, ako sú chladnička s mrazničkou, el. varná doska, el. rúra, digestor, umývačka riadu, mikrovlnná rúra. V kúpeľni je umiestnená vaňa so sklenenou zástenou a toaleta je samostatne.

Parkovanie pred bytovým domom je bezproblémové. 

K bytu prislúcha pivnica. 

Veľkou výhodou tejto nehnuteľnosti je okrem skvelej polohy aj fakt, že byt sa predáva zariadený, čo Vám umožní rýchle nasťahovanie, prípadne bezproblémový následný prenájom bytu. 

Poloha bytu zabezpečuje rýchle spojenie do centra mesta či už peši (10min), autom alebo električkou. V tesnej blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (potraviny Fresh, nemocnica, lekáreň, poliklinika, škola, škôlka, zastávka MHD).

Cena nehnuteľnosti je 152 990 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
54 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Typ budovy:
panelová stavba
Pivnica:
áno
Poschodie:
4
Optická sieť:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA