Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

3 izbový byt vo vyhľadávanej časti Košíc - sídlisko Terasa, ul. Jazmínová

146 000 €
vrátane provízie
Obec: Košice-Západ
Mestská časť: Luník V
Okres: Košice II
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 3 izbový byt vo vyhľadávanej časti Košíc - sídlisko Terasa, ul. Jazmínová.

Ide o 3 izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii s rozlohou 55 m2. Byt sa nachádza na 2. poschodí v bytovom dome s výťahom. 

Dispozícia bytu:

  • vstupná chodba
  • kuchyňa
  • obývacia izba 
  • 2 x spálňa
  • kúpeľňa s vaňou a toaletou.

Priamo pred bytom sa nachádza kumbál. 

Byt má murované jadro s elektroinštaláciou. V izbách je plávajúca podlaha a všetky okná sú plastové. Kuchynská linka disponuje plynovým sporákom s rúrou a práčkou. Orientácia bytu je na juh a východ. 

V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (potraviny Fresh, potraviny Billa, OC galéria, MHD, základná škola, škôlka) a do centra mesta je to MHD len 10 minút.

Cena tejto nehnuteľnosti je 146 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného hypotekárneho centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
55 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Typ budovy:
panelová stavba
Špajza:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
2
Celková plocha:
55 m2
Orientácia:
juhovýchod
Vykurovanie - centrálne:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA