Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

2 izbový byt - Tostov palác

165 000 €
vrátane provízie
Ulica: Moyzesova
Obec: Košice-Staré Mesto
Mestská časť: Historické centrum
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Podrobné informácie

INFO

Bývať v paláci nemôže každý, no vy áno! Žite ako šľachtici na začiatku 20. storočia a doprajte si luxus.

Realitná kancelária TOBI Real Vám ponúka na predaj 2 izbový byt v absolútnom centre mesta Košíc - Tostov palácul. Moyzesova

Byt sa nachádza v podkroví v kompletne zrekonštruovanej historickej budove. Tento netradičný byt ponúka rozlohu 45 m2. Pocit výnimočnosti umocňujú priznané drevené trámy po celom byte. 

V celom byte sú jednotné plávajúce podlahy a interiérové dvere, okná sú drevené s izolačným trojsklomPrirodzene vetraná kúpeľňa s toaletou disponuje sprchovacím kútom. 

Orientácia bytu je na juh a sever

Okolie bytu je veľmi atraktívne - len pár krokov od Hlavnej ulice či Park Moyzesova. V tesnej blízkosti sa tiež nachádzajú rôzne reštaurácie, obchody, obchodné centrá (Aupark, Urban). Stačí sa len prejsť a máte všetko na dosah ruky.

V prípade záujmu možnosť dokúpiť si aj parkovacie miesto.

Cena tejto nehnuteľnosti je 165 000  vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
45 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
holopriestor
Pozícia:
podkrovie

Hypotekárna kalkulačka

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA