Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Dvojgeneračný rodinný dom v Košiciach – Šaca

289 990 €
vrátane provízie
Ulica: Jabloňová
Obec: Košice-Šaca
Okres: Košice II
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám predstavuje úchvatný rodinný dom, situovaný v pokojnej a príjemnej lokalite len kúsok od mesta Košice, kde každý deň začína s úsmevom, kde každá miestnosť ožíva spomienkami a kde každý západ slnka prináša nový príbeh. Toto nie je len dom, je to váš budúci domov, kde sa budú písať nové kapitoly vášho života.

Hľadáte priestranný a pohodlný dom pre svoju rodinu s možnosťou viacgeneračného bývania? Máme pre vás ideálnu ponuku! Tomáš Székely a realitná kancelária Tobi Real Vám ponúka tento 6-izbový dvojgeneračný rodinný dom v obľúbenej mestskej časti Košice – Šaca, ktorý spĺňa všetky predstavy o komfortnom a modernom bývaní.

Prvá časť – kompletne zrekonštruovaná

Prvá časť domu je po kompletnej rekonštrukcii, ktorá zaručuje moderné bývanie bez ďalších investícií. Nájdete tu 4 priestranné izby, krásnu a svetlú obývačku spojenú s jedálenským kútom a plne vybavenou kuchyňou, ideálnu pre rodinné stretnutia. Na poschodí sa nachádzajú tri pohodlné izby, šatník a veľká kúpeľňa. Bonusom je veľká terasa, ktorá poskytuje dokonalý priestor na relaxáciu či posedenie s priateľmi.

Druhá časť – priestor pre kreativitu

Druhá časť domu je v pôvodnom stave a ponúka skvelú príležitosť pre tých, ktorí si radi prispôsobia bývanie podľa vlastných predstáv. S dvoma izbami máte možnosť premeniť túto časť na štýlový 2-izbový byt, ideálny pre starších členov rodiny alebo na prenájom.

Súčasťou domu je aj garáž pre dve autá s montovacou šachtou, vonkajšia špajza či technická miestnosť (16m2). Vykurovanie a ohrev vody je zabezpečený plynovým kotlom zn. Protherm. Dom je napojený na elektrinu, plyn, obecný vodovod a kanalizáciu. 

Skvelá lokalita

Dom sa nachádza vo vynikajúcej lokalite – mestská časť Šaca vám poskytne všetko, čo potrebujete. Blízkosť Košíc, skvelá občianska vybavenosť a tiché prostredie zabezpečia pohodlie a komfort pre celú vašu rodinu.

Nechajte sa očariť touto jedinečnou nehnuteľnosťou, ktorá kombinuje moderné bývanie a skvelé možnosti pre ďalší rozvoj! Stačí sa len nasťahovať a užívať si pokojné bývanie v blízkosti metropoly východu.

Pre viac informácií a obhliadky nás neváhajte kontaktovať!

Cena tejto nehnuteľnosti je 289 990 €, vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
223 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Zastavaná plocha:
150 m2
Skladová plocha:
16 m2
Počet izieb:
8
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA