Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rodinný dom, Košice - Šaca

298 990 €
vrátane provízie
Ulica: Jabloňová
Obec: Košice-Šaca
Okres: Košice II
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám predstavuje úchvatný rodinný dom, situovaný v pokojnej a príjemnej lokalite len kúsok od mesta Košice, kde každý deň začína s úsmevom, kde každá miestnosť ožíva spomienkami a kde každý západ slnka prináša nový príbeh. Toto nie je len dom, je to váš budúci domov, kde sa budú písať nové kapitoly vášho života.

Priestor pre rast: S viacerými spálňami, priestrannou obývacou izbou a veľkou terasou je tento dom dokonalým miestom pre rastúce rodiny hľadajúce pohodlie a bezpečie.

Skvelá dostupnosť do mesta: Už žiadne ranné zápchy! Vďaka vynikajúcej lokalite sa dostanete do centra Košíc pohodlne a rýchlo, čo umožňuje jednoduchý prístup k pracovným miestam, školám a obchodom, zároveň však ponúka únik od mestského ruchu s úplnou občianskou vybavenosťou.

Ide o rodinný dom pozostávajúci z dvoch samostatných častí, každá s vlastným vstupom. Väčšiu časť tvorí na prízemí priestranná denná časť (prepojená kuchyňa s obývacou izbou) a na poschodí sú 2 samostatné izby, spálňa so šatníkom, kúpeľňa s rohovou vaňou a toaletou. Z jednej zo samostatných izieb je výstup na priestrannú terasu s krásnym výhľadom na okolie /západná strana/. Z poschodia sa vychádza na pochôdznu povalu po celej dĺžke domu. Rovnako aj menšia časť má 2 obytné miestnosti, kúpeľňu, kuchyňu aj špajzu. Súčasťou domu je aj garáž pre dve autá s montovacou šachtou, vonkajšia špajza či technická miestnosť (16m2). Vykurovanie a ohrev vody je zabezpečený plynovým kotlom zn. Protherm. Dom je napojený na elektrinu, plyn, obecný vodovod a kanalizáciu. 

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť vlastniť dom, ktorý kombinuje pohodlie moderného bývania s bezproblémovou dostupnosťou do mesta. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať. Tešíme sa na vašu návštevu, aby ste si mohli tento krásny dom prezrieť osobne! 

Cena tejto nehnuteľnosti je 298 990 €, vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
223 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Zastavaná plocha:
150 m2
Skladová plocha:
16 m2
Počet izieb:
8
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA