Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Kancelárske priestory - 160 m2, Trebišov, ul. M. R. Štefánika

9,60 €/m2/mesiac
Ulica: Milana Rastislava Štefánika
Obec: Trebišov
Okres: Trebišov
Kraj: Košický kraj
Druh: Priestory
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárske priestory

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na prenájom kancelárske priestory v novostavbe kolaudovanej v r. 2008 na ulici M.R. Štefánika v Trebišove

Priestory o výmere 160 m2 sa rozprestierajú na prízemí a prvom poschodí. Dispozíciu jednotlivých miestností je možné modulovať. Súčasťou sú aj toalety. V celom objekte sú hliníkové okná, bezpečnostné dvere a bezpečnostný systém. Vykurovanie je prostredníctvom radiátorov. 

K dispozícií je aj dostatok parkovacích miest

V blízkosti sa nachádza čerpacia stanica OMW, pošta, potraviny (Lidl, CBA, Tempo), lekáreň Dr. Max, ambulancie, First day, Teta drogéria, banky ako ČSOB či SLSP a notár.

Cena mesačného nájmu je 9,60€/m2 + DPH. Energie sa budú vypočítavať podľa aktuálnej mesačnej spotreby a fakturované nájomcovi priestorov. 

Lokalita v kombinácií s výbavou priestorov je ideálna na podnikanie s dlhodobým zámerom. Pri záujme Vám veľmi radi umožníme obhliadku kancelárskych priestorov a poskytneme všetky potrebné informácie.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
160 m2
Stav:
novostavba
Typ budovy:
panelová stavba
Výťah:
áno
Rok výstavby:
2007
Rok kolaudácie:
2008
Internet:
áno

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA